FRAKT TILLKOMMER / FRI FRAKT i vissa villkor / Minsta ordervärde 400 Kr.

Över 30 års erfarenhet inom forskning, administration, försäljning och projektledning är grunden för detta ambitiöst projekt som kallas  ''Naturlig produkt''

Kvalitetsprodukter, tillverkade i en hållbar miljö, är de viktigaste för ett hälsosamt liv. Vår vision är att fungera som representant och distributör av europeiska tillverkare som strikt följer alla förordningar och kan erbjuda produkter som kommer att förbättra vårt liv.  Inte alla produkter kan vara närproducerad i Sverige (exempelvis: olivolja, oliver, kakao). Vissa produkter innehåller ingredienser som har en speciell, unik smak, endast om de kommer från en specifik region i Europa (exempelvis: Coratina olivolja och Espresso kaffe från Italien, krämiga, råa honung från Rumänien, Kalamon och Atalanti oliver från Grekland, bageri produkter från Italien). Därför är det mycket viktigt att välja produkter som levereras direkt från källan och som har en kort väg från tillverkare till kund, utan en lång förmedlare kedja.

Vi är inte ett företag som packar om.

Produkterna är äkta, de flesta tillverkas för hand på traditionellt sätt.

Namnen på produkterna är inte bara ett namn, utan täcker ett hårt mänskligt arbete, recept som förbättrats under generationer och mycket smak.

Ditt stöd för vårt projekt välkomnas.

Vi hoppas att ni kommer att älska produkterna lika mycket som vi gör !  Återkom gärna och kolla våra nyheter. Det finns planer för nya lanseringar varje 6 månader.

Upptäck   

www.naturligprodukt.se är ett online-projekt utvecklats av BM Nordic AB